Selskabslokaler til fest tilbydes

Nu giver Cuisine.dk dig muligheden for at flytte din fest væk fra gamle, forældede beboerlokaler. For kun kr. 8.000,- inkl. moms kan du leje et topmoderne selskabslokale i København, som passer perfekt til alle årets fester. Vores selskabslokaler er beliggende på Høffdingsvej 34 i Valby, med gode tilkørselsforhold fra hele Storkøbenhavn.

Må vi lave maden? Lad dig inspirere af vores spændende 3 retters selskabsmenu.

Praktisk information om vores selskabslokaler

Vores selskabslokaler har plads til 150 gæster, og der er gode parkeringsmuligheder. Lokalet kan lejes fredag, lørdag samt helligdage. Hvis I ønsker at medbringe jeres egen mad, eller benytte ekstern catering kommer der et tillæg på kr.2.000,- for lokalet.

Kontakt os i dag og hør mere om vores lokaler

Ønsker du at leje lokalet andre dage, eller har du spørgsmål til vores selskabslokaler, så giv os et kald på 72 11 80 44. Du er også velkommen til at sende os en e-mail til info@cuisine.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi glæder os til at hjælpe dig og dine gæster med de perfekte rammer for en uforglemmelig aften.

– Alle priser er inkl. moms.

Skriv til os

Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt

“For os, handler det om, at forkæle ethvert smagsløg med sund og næringsrig kvalitets mad

”Alle går glade og mætte fra bords. Og så sørger vi, selvfølgelig for at maden også ser lækker ud – for vi ved alle, at den første bid spises med øjnene.”