Buffet

FORRETTER (PORTIONERET)

Røget lakseroulade med urtecreme

Laksesoufflé (kan serveres kold med salat og urtecreme eller varm med purløgssauce)

Kyllingesoufflé (kan serveres kold med limecreme eller varm med champagnesauce)

Røgbagt laks med purløgscreme

Jomfruhummebisque med urter og jomfruhummerhaler

Brød til alle forretter inkl.​​

HOVEDRET/BUFFET (VÆLG 2 SLAGS KØD)

Helstegt kalvetyksteg med citrontimian

Oksefilet med dijonpanade

Kalveroulade af filet med parmaskinke, parmesan, basilikum og semisoltørrede tomater

Farseret unghanebryst med valnødder

Vildsvin

Lammekølle med dijon, timian og hvidløg

SAUCER (VÆLG 1 SLAGS)

Rødvin- og balsamicosauce

Bearnaisesauce

Champignonsauce

KARTOFLER (VÆLG 1 SLAGS)

​Sesamstegte kartofler

Nye kartofler vendt med smør og persille

Rösti

Flødekartofler

TILBEHØR (VÆLG 3 SLAGS)

Haricots verts med dijon vinaigrette, rødløg og hvidløg

Haricots verts med perleløg og bacon

Rodfrugtsgratin

Ratatouille

Stegte auberginer og courgetter vendt med parmesan

Artiskoksalat med semisoltørrede tomater

Balsamicostegte champignoner

Tomatsalat med frisk mozzarella, pesto og ruccola

DESSERTER (VÆLG 1 SLAGS)

​Chokoladekage med chokoladeganache, frugtcoulis og friske bær

Jordbærkagestang med marcipan, chokolade, konditorcreme og friske jordbær

Æbletærte med kanel og vanilje creme fraiche

Chokoladefondant med vaniljeis og friske bær samt coulis

“For os handler det om,at forkæle ethvert smagsløg med sund og næringsrig kvalitets mad